tiistai 1. tammikuuta 2019

Vuosi 2018!



Vuosi 2018 tarkoitti blogini osalta hieman lisää uusia lukijoita, mikä on mahtava juttu. On riemastuttavaa, jos joku on inspiroitunut blogiin laittamistani käsitöistä ja ideoista. Saanut ehkä innostuksen tehdä itse ja käyttää uuden materiaalin sijaan jotain kierrätettyä. Itse inspiroidun muiden tekemisistä ja muutamia blogeja seuraan myös melko aktiivisesti. Monta hyvää blogia on myös varmasti löytämättä ja olisi mukavaa, jos niiden etsimiseen ja lukemiseen olisi hieman enemmän aikaa.

Kokosin tähän alle tämän vuoden kahdeksan luetuinta kirjoitustani. Yhteensä 30 kertaa olin blogikirjoituksen tehnyt, mutta moni käsityö ja piirustus on myös jäänyt tänne laittamatta. Aina ei ole ehtinyt ja jaksanut ja sitten kun ei heti tee, niin pääsee myös unohtumaan. Joistain pienemmissä jutuissa on myös tullut olo, että tää on nyt vaan tämmönen, ei tätä viitsi blogiin pistää.  Mutta niistä mitkä olen viitsinyt, jaksanut ja ehtinyt, niin tässä teidän suosikit. Pari omaa lempparia on myös mukana!


Ehdoton vuoden 2018 suosikki oli elokuulta hapsuverhot. Tästä päätellen taisivat helteet helliä sekä kiusata muitakin, kuin minua. Okein ihanan kevyet ja kesäiset näistä tulikin. Kuuluu siis myös omiin suosikkeihini!


Toiseksi nousi postaus lahjaksi korjaamastani laukusta. Tämä laukku on muuten edelleen käytössä, joten jo vuosi on ollut laukulla uutta eloa takana :)



Monet ompelemiseen liittyvät postaukset olivat myös suosittuja, kuten pesussa pilalle huopuneesta
kaulahuivista tehdyt lapaset, vanhasta kylpytakista tehdyt saunamyssyt, muovipussien säilytykseen tuunattu kestokassi ja kesäinen pitsipaita. Ompeleminen on kyllä itselleni se haasteellisin juttu ja välillä jopa ärsyttävin. Oppimista on kuitenkin tapahtunut ja monet jutut sujuu jo melko hyvin, vaatteita lukuun ottamatta. Ne tahtovat edelleen olla haasteellisia, eivätkä yleensä onnistu niin kuin oli alunperin ajatellut.

 
Mukaan mahtui myös hieman juhlaa ystävien kesähäiden muodossa. Tässä postauksessa esittelin piirtämäni kortin hääparille, tekemäni korvikset, kierrätettynä hankitun juhla-asun sekä onnettomuuden kohdanneet juhlakengät.


Viimeisenä vielä yksi omistakin suosikeistani, tuunatut tennarit! Harmi, että ne valmistuivat vasta syksyllä ja en ehtinyt niitä montaakaan kertaa käyttää. Ensi kesänä sitten.

Paljon mukavia käsitöitä sekä hieman piirtelemistä ja maalauksia mahtui blogivuoteen 2018.
Toivon, että vuosi 2019 pitäisi sisällään, jos ei välttämättä enemmän käsitöitä, niin ainakin onnistuneita, pitkäikäisiä ja mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleista tehtyjä. Toivon myös ehtiväni piirtämään ja maalaamaan enemmän. Muita käsillä tekemisen ulkopuolisia toiveita vuodelle 2019 on omistaa vähemmän turhaa tavaraa sekä elää jälleen hieman ympäristö- ja ilmastoystävällisemmin. Tämä jälkimmäinen voisi pitää esimerkiksi sisällään turhan ostamisen välttelyä ja uusien kasvisruokareseptien opettelua. Kaiken kaikkiaan kuitenkin toivon tästä vuodesta hyvää itselleni sekä muille. Hyvää vuotta 2019 kaikille! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti