sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Muovipusseille kassi


Muovipussit saivat meidän talossa aiempaa nätimmän säilytysratkaisun. Paikka on ihan sama kuin ennenkin, mutta nyt ne ovat sievemmässä pussissa. Vaikka tuo pussi roikkuukin kellariin vievien rappusten yläpäässä ja sinne vievä ovi on aina kiinni (niin ettei niitä oikeastaan kukaan koskaan näe), niin silti on mukavaa laittaa tavarat nätisti paikoilleen.


Ennen muovipussit olivat siis ihan vain näin yhden muovipussin sisälle tungettuna. Ihan yhtä toimiva kuin uusi systeemi, mutta ei kovin nätti. Inspiraatio nätimpään pussiin kuitenkin tuli, kun pahvit löysivät uuden säilytystavan ja niiden pussi jäi tarpeettomaksi. Mutta onneksi vain hetkeksi!


Tämä oli siis jo kertaalleen kierrätetty puuvillainen mainoskassi. Aikoinaan pahveille tarkoitettua kassia varten piilotin mainoslogon ompelemalla päälle juuttikankaan ja maalaamalla tekstin sabluunan avulla. Muovipusseja varten kassia piti muokata vähän lisää. Lyhensin sangat ja tietenkin siihen piti saada myös uusi teksti. Ensin suunnittelin aiemman tekstin peittämistä, mutta sitten tuumin että miksi pitäisi kassin menneisyyttään hävetä? Ja niin tuli punaisen rasti pahvi-tekstin päälle ja maalasin vain uuden tekstin yläpuolelle. Nyt en jaksanut tehdä sabluunaa, vaan hahmottelin ja tein tekstin vapaalla kädellä. Näin siitä tuli hauska ja nätti paikka muovipusseille, vaikka onkin aina piilossa kellarin oven takana.




2 kommenttia:

  1. Eri kätevä ja siisti ratkaisu, joudun ehkä harkitsemaan meille myös tällaista! ^_^
    - Hanne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa, ei tarvitse piilotella (vaikka meillä onkin oven takana)! :)

      Poista