keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Saunamyssyt

Kuvat: Iida Hietamies
Olen kova saunomaan! Puulämmitteistä saunaa ei vain voita mikään. Jos saan valita käynkö vain suihkussa vai menenkö kantovedelliseen pihasaunaan, niin ei tarvitse kahta kertaa miettiä. Saunoessa käytän kuitenkin aina hiuksien suojana pyyhettä tai saunaturbaania. Uskon, että se on hyvä suoja hiuksille kuumuudelta ja auttaa hiusväriä kestämään kauemmin! Oli muuten sen verran kylmä ottaa noita kuvia ulkona, että pako oli pitää huivi visustii kaulassa ja villatakki päällä. Heh. Kuvan välityksellä ei siis ihan pääse sauna fiilikseen!


Nämä uudet saunamyssy ja turbaani syntyivät rikkoontuneesta saunatakista. Koska saunatakille oli tullut jo seuraaja, tämä jousi hyvin leikeltäväksi. Hyvään käyttöön siis tuli roskiin joutumisen sijaan. Vanha saunaturbaanikin nimittäin alkoi olla jo tiensä päässä.


Tein siis saunatakista tällaisen turbaanin...


...sekä saunamyssyn. Molemmat ovat helppoja toteuttaa ja niihin voi käyttää myös vanhoja pyyhkeitä (joista edellinen turbaanini oli tehty). Turbaaniin löyty hyvä ohje esimerkiksi ihanasta eilen tein-blogista.  Myssyn tein omasta päästä ja siihen ei tarvitakkaan kuin kaksi neliön muotoista palaa. Lisäsin tuohon myssyyn  myös ripustusta varten kylpytakin vyölenkin.

Mukavia ja aurinkoisia pakkaspäiviä kaikille. Yritetään pysyä lämpiminä, vaikka edes sielä saunassa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti