sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Halloween hupsuttelua (lopussa idea hauskoihin naamareihin)


Hurjan hauskaa halloweenviikon alkua. Virallisesti halloweenia juhlistetaan kotimaansa mukaisesti kuun viimeinen päivä. Monet viettävät sitä suomalaiseen tyyliin pyhäinpäivänä ja meillä hassuteltiin halloweeniä jo viikko takaperin. Siihen kuului yövieraat eli hyvä seura, hyvää ruokaa sekä sopivasti hupsuttelua! Halloween inspiroi myös taiteilemaan ja askartelemaan.


Viiri syntyi oikeastaan siitä syystä, että satuin törmäämään tähän kankaaseen. Hämmentävä ja hauska kurpitsa pentagrammi yhdistelmä. Ompelin viirin ja myös lopputulos näytti hämmentävältä. Pizzapaloja narussa. Ha ha ha!!! Mutta tämän mukaan tuli sitten illan pääruoka.


Hassuttelu halloween iltaan kuului myös hauskat naamarit. Nämä on leikattu kertakäyttölautasista. Maalattu ja koristeltu. Otsalle laittamista varten laitetettu narua. Näitä olisi varmasti kiva askarrella myös lasten kanssa. Meidän aikuisten askarteluhetkessä jokainen sai kiinnittää itse silmät, korvat ja narun. Muutoin tein naamarit valmiiksi. Tässä vielä kiva askarteluidea niille, jotka aikovat viettää halloweeniä pyhäinpäivänä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti