tiistai 30. tammikuuta 2018

Laatikkohyllyt


Olen tässä remontoinut työhuonetta/vierashuonetta. Maalaillut ja tapetoinut sekä tietysti vähän sisustanut. Nyt viimeisimpänä sain laitettua nämä hyllyt työpöydän vieressä olevalle seinälle.


Hyllyt on värkätty tuollaisista valmiista laatikoista, mitkä löysin kierrätyskeskuksesta. Nämä ovat olleet sellaisien saunassa tai katossa olleiden valaisimien kehikoita. Puutöistä pitävä voisi nämä helposti tehdä itsekin, mutta minä menin vähän helpompaa kautta. Hioin laatikoiden pinnat kevyesti, pyyhin pölystä puhtaaksi ja maalasin tämän jälkeen parilla kerroksella mustaa maalia.


Taakse lisäsin tuollaiset tauluripustimet. Omani ostin Puuilosta, mutta varmasti löytyy muualtakin. Kuvissa ei näy, mutta lisäsin laatikoiden alareunaan vielä pienet palat sellaista huopaa, mitä laitetaan huonekalujen jalkojen alle. Näin hylyt ei hankaa seinää vasten, eikä maali pääse tarttumaan seinään.


Siellä ne nyt roikkuu. Niissä voi pitää tarpeellisten tavaroiden lisäksi myös koristeita ja piristäviä kuvia. Piristystä täällä vähän kaipailinkin. Tämä huone on todella hämärä ja päivät pimeitä. Tästä syystä on  myös vaikea saada kivoja kuvia. Mutta idea välittyy ja onneksi ollaan jo valoa kohti menossa!





3 kommenttia:

  1. Kiva idea ja huolellinen toteutus. Päivän pituuden muutoksen huomaa jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eikä ole kallis projekti, jos sattuu löytymään valmiiksi tilkka maalia (jos ylipäätänsä haluaa maalata). Niin huomaa ja se piristää kummasti, vaikka muutos ei vielä suuri olekkaan.

      Poista
  2. Tuohan on kiva idea käyttää katossa olleiden valaisimien kehikoita. Itse tein laatikkohyllyjä muovilevystä. Käytin läpinäkyvää sekä vihreää muovilevyä. Ihan kivan näköiset tuli.

    VastaaPoista