lauantai 3. maaliskuuta 2018

Paistetta päiviin Pien-Saimaalta


Täällä on nautittu auringonpaisteesta täysin rinnoin. Niin piristävä se vaan on. Nyt askartelin myös oman auringon sisälle niitä päiviä piristämään, kun oikeaa aurinkoa ei ulkona näy. Ja voi että se näyttää ihanalta tuon kesäisen tapetin kanssa. Minulla on nyt siis kesä työhuoneessa ympäri vuoden! Ei voi valittaa.


Tuollaisia pieniä peilejä minulla oli valmiina 2 kpl. Yhdestä projektista jatkojalostusta varten talteen napattuja. Eli kierrätystä tämäkin. Peilin taakse liimasin kaksi paksumpaa pahvipalaa. Toisen täysin peilin kokoisen ja toisen hieman isomman, johon sitten liimailin pätkittyjä järviruokoja. Järviruoko on tuossa meidän rannassa varmaan ihan ehtymätön luonnonvara, joten se ei ihan heti askartelumateriaalina lopu. Ehdottomasti ekologinenkin. Niistä olenkin aiemmin tehnyt myös himmeleitä. Mitähän muuta näistä keksisi vielä tehdä?


Lopuksi lisäsin tietysti taakse vielä ripustuslenkin. Tästä tuli kyllä todella kiva. Se ei ole kooltaan iso, peiliosan halkaisija on noin 10 cm, mutta sitäkin iloisempi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti