maanantai 20. marraskuuta 2017

Pyllistys harmaudelle


Nämä hauskat kissan pyllyt tein lahjaksi. Alunperin bongasin vastaavanlaisen Pinerestistä  ja halusin tehdä itselleni yhden. En ole varsinaisesti kissaihminen, mutta nämä olivat niin hauskan näköisiä että oli pakko kokeilla. Se meni sitten työpöydälle mukin alle. Kylässä olleet vieraat näkivät pyllyalusen, ja toivoivat itselleen samanlaisia.


Nämä neljä siis matkasivat postin mukana syntymäpäivälahjoiksi. Lahjan saajilla (kyllä, saajilla,  heillä sattuu olemaan syntymäpäivät hyvin lähekkäin) on kotonaan neljä kissaa ja nämä ovat kissojen väritysten mukaan tehtyjä. Idean näihin tuli siis Pinterestistä, mutta "ohje" syntyi työn edetessä. Muutaman kerran piti purkaa että sain niistä mieleiset. Mutta jos osaa virkata ympyrän, niin paljoa ei enää puutu. Peppureiät lisäsin jokaiseen lopuksi, vaikka nämähän voisi myös aloittaa tuolla vaaleanpunaisella langalla.


Näihin meni mukavasti jämälankoja ja tekeminen oli tuplasti hauskempaa, kun väritykset tulivat oikeista kissoista. Lahjotut olivat myös tyytyväisiä kissan peppuihin. On aina mukavaa ilahduttaa ja nämä olivatkin varmasti mukava piristys muuten synkkään vuodenaikaan. Suoranainen pyllistys harmaudelle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti