tiistai 8. maaliskuuta 2016

Korutelineet



Haaveilin jonkin aikaa, että saisin seinälle sopivan korutelineen pidemmille kaulakoruille. Pyörittelin mielessä monenlaisia vaihtoehtoja ja ideoita. Jossain vaiheessa ajattelin, että jos löytäisin kirpputorilta edulliset sarvet, ostaisin sellaiset. Sarvia ei kuitenkaan löytynyt, mutta joulun alla törmäsin Jyskissä keraamisen peuranpää koristeeseen ja siitä se idea lähti. Koriste lähti kaupasta mukaan ja tuo taustalevy löytyi kotoa valmiina. Se on ollut ennen taustana haarniskakoristeelle, mutta haarniskaa siinä ei enää ollut. Peuran pää siis kiinni taustalevyyn ja mustaa spraymaalia päälle.



Siellä se nyt nököttää,  makuuhuoneen seinällä ja hoitaa oikein oivasti tehtäväänsä. Muita koruja tulee säilytettyä tuossa pienessä laatikostossa sekä pienessä korutelineessä peilipöydän päällä.




Nimittäin tässä dinokorutelineessä. Tämän kaltaisiin eläinaiheisiin maalatuihin korutelineisiin olen törmännyt monesti Pinterestiä ja blogeja selaillessa. Ostin dinon Linnanmäen reissulta tuliaiseksi juuri tätä käyttöä ajatellen, koska en ollut kirpputorilta aiemmin sopivaa muovieläintä löytänyt. Maalasin sen mustaksi ja laitoin sen seisomaan tuollaisen lasikannen päälle (kannelle ei enää ollut sopivaa purkkia) ja nyt saa dino pidellä kaulassaan sormuksia. Nämä olivat mukavia ja helppoja tehdä. Sai jotain tarpeetontakin käyttöön sekä kätevät paikat koruille. Eikun kaivelemaan vanhoja leluja ja askartelemaan omia korutelineitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti