perjantai 30. marraskuuta 2018

Lumiukko joulukalenteri


Tässäpä hauska ja helppo idea joulukalenteriin. Saman tyylisiin olen törmännyt muutamaan kertaan Pinterestiä selaillessani. Siellä taisi olla esimerkiksi paperilautasesta ja puusta tehtyjä ainakin. Omani askartelin pahveista. Ja hei, mikä parasta. Tämän ehtii vielä hyvin tehdä, jos joulukalenteri uupuu.


Paljon ei tarvikkeita tarvita. Näiden lisäksi riittää liima ja sakset sekä pään hahmotteluun joku pyöreä esine, jos vapaalla kädellä ei onnistu. Itse käytin apuna lasipurkin kantta. Tietysti koristelua voi olla enemmänkin, jos tykkää. Omani on simppeli. Eilen illalla pienessä flunssassa askarreltu. Siinä kohtaa mielikuvitus ei riittänyt muuhun, mutta näin maalle kyllä sopii tällainen ihan perus ukko.



Kevyenä tämän voi ripustaa moneen paikkaan. Muistitaulun kulmaan, klemmarilla sammutuspeitteen reunaan (niin kuin minulla ensimmäisessä kuvassa) tai magneetilla jääkaapin oveen.

Nyt vain maltetaan huomiseen, niin nenän saa kääntää ykkösen kohdalle. Joulukuun ensimmäisenä päivänä annan itselleni myös luvan hakea joulukoristelaatikon ullakolta. Siitä sitten aletaan hiljalleen siivoilemaan ja laittamaan joulua. Riemukasta alkavaa joulukuuta kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti