tiistai 17. lokakuuta 2017

Heijastusta pimeään


Illat ja aamut pimenevät taas vauhdilla. Heijastimet ovat nyt ajankohtaiset ja tärkeät asusteet kaikille. Helppo ja halpa panostus omaan turvallisuuteen. Tästä syystä laitoin myös omatkin heijastus asiat paremmalle tolalle!


Aluksi jo suunnittelin kaikenlaisia uusia heijastimia, mutta päätin kuitenkin ensin katsella vanhat heijastimet läpi ja sieltähän löytyi pari kivaa yksilöä. Ajattelin kuitenkin uudistaa niitä hieman. Lisäksi tein yhden ihan uuden jämä nauhoista ja leikattavasta ja silitettävästä heijastin materiaalista.
Lumihiutale taas sai mustan narun, sekä muutaman helmen koristeeksi. Pienellä vaivalla heti nätimmän näköinen heijastin. Kummitus heijastimeen lisäsin vain nauhan, jotta se roikkuu alempana ja vapaammin nappaamassa itseensä autojen valot.


Uusi heijastin tai oikeammin sanottuna heijastava asuste tuli roikkumaan reppuun. Käytän sitä vain lisänä takissa roikkuvan heijastimen lisäksi. Tämä on myös lukkohaan ansiosta nopeasti siirrettävissä siihen laukkuun minkä on milloinkin käytössä. Nyt on turvallisempaa astella kohti pimeimpää vuodenaikaa. Laittakaahan tekin heijastimet roikkumaan!






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti